nu3vex logo nutricionist zagreb

Dućani zdrave hrane u Zagrebu

Dućani zdrave hrane

Podijeli ovaj post

Živjeti zdravijim načinom života podrazumijeva skup aktivnosti i holistčku brigu o zdravlju kroz odabir zdrave hrane, uz više kretanja i korištenje prirodnih preparata i  proizvoda koji povoljno utječu na naš organizam i čuvaju okoliš.

Brojne su dobrobiti korištenja proizvoda prirodnog podrijetla

U Zagrebu pronalazimo brojne trgovine; dućane zdrave hrane u čijem ćete asortimanu pronaći proizvode bez opasnih aditiva; umjetnih bojila, pojačivača okusa, sintetičkih konzervansa i sl. Kao nutricionisti možemo vam preporučiti da birate hranu, kozmetiku i razne proizvode za kućanstvo provjerenog podrijetla iz eko; organskog uzgoja. Brojne su dobrobiti korištenja proizvoda prirodnog podrijetla te bi trebali postati naš odabir i stil života želimo li povoljno djelovati na mentalno i fizičko zdravlje.

Velik izbor certificiranih prirodnih proizvoda

Trgovine zdrave hrane u Zagrebu nude velik izbor certificiranih prirodnih proizvoda te dodataka prehrani, kao i mnoštvo prirodnih proizvoda koji svojim sastavom udovoljavaju različitim potrebama pojedinca te pomažu udovoljiti raznim nutritivnim potrebama osoba na dijetoterapijskoj prehrani koju preporučuje nutricionist.

Kvalitetni proizvodi i bogat asotiman koji nude zagrebačke trgovine zdrave hrane uključuju proizvode kao što su proizvodi bez glutena, proizvodi za dijabetičare, veganski proizvodi, proizvodi s manjim udjelom soli i bez konzervansa i aditiva.

Specijalizirane trgovine i dućani zdrave hrane

Brojne su specijalizirane trgovine zdrave hrane u Zagrebu, a svakako vrijedi spomenuti bogat asortiman dućana kao što su: Bio&Bio, Tvornica Zdrave Hrane, Priroda & Društvo, Grga Čvarak, Mrkvica, Greencajg, Garden i dr. Velik izbor zdrave hrane koju možete pronaći upravo u ovim trgovinama bit će sastavni dio plana prehrane preporučenog i od strane nutricionista.

Veliki lanci

Odjel sa zdravom hranom možete pronaći i u velikim lancima dućana u Zagrebu. Velika ponuda raznih svjetskih proizvođača zdrave i eko hrane dostupna je i u Müller-u, Dm-u, Interspar-u, Kaufland-u, Konzum-u i dr.

Birajte domaće proizvode

Kupovati zdravo, raznoliko, ali i povoljno zahtijeva i malo dobro volje i organizaciju. Pripremite popis poželjnih namirnica, osvijestite prehranu koja treba bit u fokusu kada govorimo o dobrobitima za zdravlje. Birajte kvalitetu, kada ste u mogućnosti birajte domaće proizvode i dućane zdrave hrane koji vam mogu ponuditi namirnice domaćih proizvođača i OPG-ova iz cijele Hrvatske koji nude svoje proizvode i u Zagrebu u sklopu brojnih dućana i tržnica.

Domaće meso, svježi mliječni proizvodi, med, domaće maslinovo ulje, vino, kruh, tjestenine i zdrave slastice, svježe i domaće voće, povrće, grahorice i mahunarke, začinsko bilje u sklopu dućana zdrave hrane čine kupovinu puno važnijom od  prosječne kupovine i tjedne nabavke. Kupovina u dućanima zdrave hrane čini ulog u zdravlje i ritual usmjeren na brigu o sebi i okolišu.

Online nabavka

Kako bi se što bolje brinuli za sebe i druge i u ovim izazovnim vremenima pandemije brojni dućani zdrave hrane nude online dostavu svojih proizvoda. Bilo da ste zaposleni ili samo želite ograničiti odlazak u dućan, online nabavka može bit vaš prvi korak prema zdravlju.

Vedrana Vinšek mag. nutr.

Vedrana Vinšek mag. nutr.

Diplomski studij nutricionizma završila sam 2006. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekla širok spektar teoretskog i praktičnog znanja u području prehrambene tehnologije, kontrole kvalitete namirnica i prehrambenih proizvoda te biokemije, toksikologije, fiziologije i nutricionizma općenito.

Prijavi se na naš Newsletter

Besplatni jelovnici i savjeti iz svijeta nutricionizma

Online nutricionist

Namirnice prilagođene tebi. Opcija bez dolaska u centar! 100% do cilja online. Izrada jelovnika i upute nutricionista.

Jelovnici izrađeni prema vašim potrebama i prehrambenim navikama

arrow white
Šaljemo ti primjere besplatnih jelovnika!

Pokreni energiju i odličan osjećaj!

1000+ naših klijenata poboljšalo je zdravlje i fizički izgled. Probaj naše jelovnike!