Plan prehrane kod bolesti jetre i žučnog mjehura

Izradit ćemo jelovnike koji će vam pomoći kod regulacije količine proteina, masti i ugljikohidrata

Jelovnici za uspostavljanje vitaminsko mineralnog statusa

Potaknut ćemo tek i prilagoditi broj obroka vašim potrebama

Jetra ima bitnu ulogu u metabolizmu te održavanju ravnoteže brojnih fizioloških funkcija u organizmu. Kod jetrenih bolesnika često je poremećen metabolizam ugljikohidrata te ćemo vam pomoći izborom hrane i jela smanjiti pojavu čestih hipoglikemija. Uskladit ćemo količine proteina, masti, vitamina i minerala u sastavu jelovnika i povoljno djelovati na regulaciju tjelesne mase. Kod pojave intolerancije glukoze pomoći ćemo vam u izboru namirnica nižeg glikemijskog indeksa i vlakana topivih u vodi s ciljem regulacije šećera u krvi. Odabirom hrane potaknut ćemo tek i prilagoditi veličinu i broj obroka vašim potrebama i mogućnostima konzumacije s obzirom na zdravstveno stanje.

Izradit ćemo jelovnike koji će vam pomoći kod regulacije količine proteina, masti i ugljikohidrata te povoljno djelovati na uspostavljanje vitaminsko mineralnog statusa

Jetrene stanice stvaraju žuč koja kroz žučne vodove dolazi u žučni mjehur. Glavna uloga je probava masti, a poremećajem rada najčešće dolazi do stvaranja kolesterolskih ili bilirubinskih žučnih kamenaca. Pomoći ćemo vam u planiranju niskomasne prehrane uz oprezan unos proteina, ugljikohidrata i vlakana iz ciljanih i prihvatljivih namirnica za poboljšanje zdravstvenog statusa.

Naše putovanje prema zdravlju uključuje:

 • nutricionističko savjetovanje
 • jednostavni jelovnici
 • poboljšanje zdravlja uz regulaciju tjelesne mase
 • jednostavna primjena uz individualne upute
ODABIR NAMIRNICA PREMA SKUPINAMA

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz svih prehrambenih skupina. Izrada i prilagodba tvojim prehrambenim navikama.

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz ciljanih skupina. Prilagodba prehrambenim navikama za vegetarijanstvo, veganstvo, makrobiotiku.

Nutricionist Vedrana Dučkić mag.nutr.
 • SAVJETOVANJE U CENTRU I IZRADA PLANA
Uključeno nutricionističko stručno savjetovanje + mjerenje tijela + plan prehrane jelovnici
Cijena: 1250.- kn
 • ONLINE IZRADA PLANA I SAVJETOVANJE
Uključeno online nutricionističko stručno savjetovanje + plan prehrane jelovnici
Cijena: 1100.- kn

 • Podaci služe isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit prema Pravilima privatnosti
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
 • __cfduid

Otkaži sve kolačiće
Prihvati sve kolačiće
Nazovite nas