ikona nu3vex zito

Plan prehrane za teretanu

Prehrana i prilagođeni jelovnici za teretanu te po potrebi adekvatna pomoć u suplementaciji

prehrana za teretanu

Usklađeni s tvojim ciljem

Jelovnici koji usmjeravaju metabolizam prema optimalnom iskorištavanju masti

Poboljšaj rezultate treninga, zdravlje i fizički izgled

Izrada individualnog plana prehrane za teretanu prilagođenog razinama fizičkih aktivnosti, treningu te tvojim ciljevima. Jednostavni i prilagođeni jelovnici te po potrebi adekvatna pomoć u suplementaciji (proteini, vitamini, minerali) poboljšat će tvoje zdravlje, kondiciju i fizički izgled. Prilagodba svih ključnih makronutrijenata: proteina, ugljikohidrata i masti

Direktno ćemo utjecati na poboljšanje izvedbe treninga

Prehrana za teretanu tjelesno aktivnog muškarca mora ispunjavati visoke nutritivne zahtjeve s obzirom na željeni cilj bilo da se želi reducirati potkožno masno tkivo ili povećati mišićna masa, a uzimajući u obzir trenutno fizičko stanje i razinu utreniranosti. Važnost se daje postizanju željenog nutritivnog statusa uz optimalnu količinu svih makro i mikronutrijenata važnih za izgradnju i regeneraciju tijela te regulaciju metabolizma.

Jednostavni jelovnici potpuno usklađeni sa tvojim rasporedom treninga te dnevnim obavezama osigurat će ti još više zadovoljstva, energije i uspjeha u postizanju ciljeva u teretani. Izborom nutritivno bogatih namirnica direktno ćemo utjecati na poboljšanje tvoje sportske izvedbe, pravilnu izgradnju tijela i mišićne mase, oporavak organizma nakon treninga u teretani i u fazi odmora te čuvanje glikogenskih rezervi. Odluku o eventualnom uzimanju dodataka prehrani, whey proteina, vitamina, minerala i dr. i njihovom izboru uskladit ćemo u potpunosti sa tvojim stvarnim potrebama, a napredak u treningu pratit ćemo i periodičnom analizom sastava tijela. Nutricionističko stručno savjetovanje i izrada individualnog plana prehrane za teretanu izračuni BMI, BF, TM, BMR, ITM, WHR.

Odaberi namirnice po svom ukusu!

Naše putovanje prema tvom cilju sadrži:

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz svih prehrambenih skupina. Izrada i prilagodba tvojim prehrambenim navikama.

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz ciljanih skupina. Prilagodba prehrambenim navikama za vegetarijanstvo, veganstvo, makrobiotiku.

Nutricionist Vedrana Dučkić mag. nutr.
SAVJETOVANJE U CENTRU I IZRADA PLANA

Uključeno nutricionističko stručno savjetovanje 60 min + mjerenje tijela + plan prehrane jelovnici

Cijena: 970.- kn
ONLINE IZRADA PLANA I SAVJETOVANJE

Uključeno online nutricionističko stručno savjetovanje + plan prehrane jelovnici

Cijena: 800.- kn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn