ikona nu3vex zito

Plan prehrane za debljanje

Jelovnikom za povećanje nemasne tjelesne mase direktno ćemo utjecati na pravilnu izgradnju tijela

plan prehrane za mršavljenje

Usklađeni s tvojim ciljem

Jelovnici za debljanje i zdravo povećanje nemasne tjelesne mase

Individualna prilagodba kalorija i količine svih nutrijenata.

Preciznim određivanjem ukupnih cjelodnevnih energetskih potreba te prilagodbom svih ključnih makronutrijenata: proteina, ugljikohidrata i masti u pravilnim omjerima, zdrava prehrana za debljanje i jelovnici povoljno će djelovati na povećanje nemasne tjelesne mase.

UZ JELOVNIKE ZA DEBLJANJE POBOLJŠAT ĆEŠ PREHRAMBENI STATUS

Prehrana žene mora ispunjavati visoke nutritivne zahtjeve s ciljem očuvanja adekvatne gustoće kostiju, hormonalnog i menstrualnog ciklusa, željenog nutritivnog statusa i dovoljnu količinu svih makro i mikronutrijenata važnih za izgradnju tijela i regulaciju metabolizma.

Izborom nutritivno bogatih namirnica, individualno izrađenim jelovnikom za povećanje nemasne tjelesne mase direktno ćemo utjecati na pravilnu izgradnju tijela.

Uključivanje tjelesne aktivnosti može pomoći u poticanju apetita.

Pomoći ćemo vam da uz veći broj nutritivno kvalitetnih obroka i povećan energetski unos  povećate razinu energije i postignete zdravo debljanje. Suficitom od 300 do 700 kcal dnevno osigurat ćemo povećanje tjelesne mase individualno i u ovisnosti o specifičnosti metabolizma. Uvođenjem jednostavnih nutritivno bogatih međuobroka osigurat ćemo višak energije i potaknuti dobivanje na težini.

Odluku o eventualnom uzimanju dodataka prehrani (vitamini i minerali npr.) i njihovom izboru uskladit ćemo u potpunosti sa vašim stvarnim potrebama, potaknuti tek i mehanizme pohrane viška energije te napredak pratiti periodičnom analizom sastava tijela.

Odaberi namirnice po svom ukusu!

Naše putovanje prema tvom cilju sadrži:

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz svih prehrambenih skupina. Izrada i prilagodba tvojim prehrambenim navikama.

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz ciljanih skupina. Prilagodba prehrambenim navikama za vegetarijanstvo, veganstvo, makrobiotiku.

Nutricionist Vedrana Dučkić mag. nutr.
SAVJETOVANJE U CENTRU I IZRADA PLANA

Uključeno nutricionističko stručno savjetovanje 60 min + mjerenje tijela + plan prehrane jelovnici

Cijena: 870.- kn
ONLINE IZRADA PLANA I SAVJETOVANJE

Uključeno online nutricionističko stručno savjetovanje + plan prehrane jelovnici

Cijena: 720.- kn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn