Plan prehrane za dojilje

Prehrana dojilja za optimalan unos svih potrebnih makro i mikronutrijenata

Prehrana dojilja osigurava kvalitetu majčina mlijeka

Nutritivne potrebe žene u fazi dojenja

Prehrana dojilja prilagođena je potrebama organizma žene u fazi dojenja te prati povećane nutritivne potrebe žene koja u prosjeku treba dodatnih 650 kcal/dan za nastanak potrebne količine majčinog mlijeka.

Optimalan unos svih potrebnih makro i mikronutrijenata. Jelovnik za dojilje osigurat će kvalitetu majčinog mlijeka

Prilikom izračuna optimalnih energetskih potreba u obzir se uzima i moguće nakupljanje potkožnog masnog tkiva tijekom trudnoće te se metabolizam usmjerava prema iskorištavanju nakupljenih rezervi masnoće s ciljem polaganog gubitka prekomjerne tjelesne mase.

Plan prehrane za dojilje osigurat će uz jednostavne jelovnike potrebne visokovrijedne nutrijente za vas i vašu bebu uz obilje vitamina, minerala, kvalitetnih izvora proteina i esencijalnih masnoća.

Pomoći ćemo vam u izboru namirnica u prvim danima dojenja, a uz jelovnik za dojilje i nutricionističke savjete povoljno ćemo djelovati na stvaranje kvalitetnog majčinog mlijeka. Dobit ćete savjete i upute o namirnicama i hrani koje je potrebno ograničiti ili izbaciti iz prehrane u vrijeme dojenja radi mogućeg lošeg djelovanje na novorođenče i time prevenirati nastanak  nadutosti, grčeva, pojavu alergijskih reakcija ili netolerancija hrane.

Dojenje je svakako najbolji način hranjenja novorođenčeta i osigurat će optimalan rast i razvoj mladog organizma te mu je potrebno posvetiti zasluženu pažnju.

Nutricionističko savjetovanje sadrži:

 • nutricionističko stručno savjetovanje 90 min
 • mjerenje tijela
 • individualne upute
 • jelovnici za dojilje
ODABIR NAMIRNICA PREMA SKUPINAMA

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz svih prehrambenih skupina. Izrada i prilagodba tvojim prehrambenim navikama.

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz ciljanih skupina. Prilagodba prehrambenim navikama za vegetarijanstvo, veganstvo, makrobiotiku.

Nutricionist Vedrana Dučkić mag.nutr.
 • SAVJETOVANJE U CENTRU I IZRADA PLANA
Uključeno nutricionističko stručno savjetovanje 90 min + mjerenje tijela + prehrana dojilja jelovnici
Cijena: 770.- kn
 • ONLINE IZRADA PLANA I SAVJETOVANJE
Uključeno online nutricionističko stručno savjetovanje + plan prehrane jelovnici
Cijena: 620.- kn

 • Podaci služe isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit prema Pravilima privatnosti
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
 • __cfduid

Otkaži sve kolačiće
Prihvati sve kolačiće
Nazovite nas