Zdrava prehrana kroz trudnoću Nu3vex & Doula – priprema za porod 01.10.2018

Radionica zdrava prehrana u trudnoći

Drage naše trudnice, rodilje i buduće mame,

pozivamo Vas da nam se pridružite u ponedjeljak 01.10.2018. na radionici namijenjenoj upravo vama našim dragim trudnicama koje znaju da je prehrana u trudnoći i danima majčinstva vrlo važna za naše zdravlje i zdravlje vaše bebe. Također radionica će pomoći vama i vašem partneru da se pripremite za dolazak bebe i opušten i sretan porod kakav svi priželjkujemo.

Radionica se sastoji od dva dijela: 

U prvom ćete uz nutricionisticu Vedranu saznati kako se pravilno hraniti kroz trudnoću i nakon poroda u danima babinja i za vrijeme dojenja.
Trudnoću prate povećane nutritivne potrebe žene u fazi rasta i razvoja ploda. Saznajte koje nutrijente tijelo treba i kroz koje ćete namirnice osigurati adekvatan unos svih potrebnih makro i mikro nutrijenata za zdrav i nesmetan razvoj ploda.
Saznajte koje namirnice je nužno izbjegavati tijekom trudnoće, što jesti ako se pojavi gestacijski dijabetes i kako smanjiti jutarnje mučnine.
Budite zdrava dojilja, saznajte kako osigurati tijelu dodatnu energiju i nutrijente prilagođene proizvodnji kvalitetnog majčinog mlijeka. Saznajte što izbjegavati u tijeku dojenja i kako regulirati tjelesnu masu u koliko je tijekom trudnoće došlo do povećanog skladištenja masnog tkiva i debljanja.
Zdravlje je odraz dobrog fizičkog i duševnog stanja na što direktno utječe stanje uhranjenosti organizma.

U drugom dijelu ugostiti će vas Doula Sanja Bukač Štritof koja će vam dati odgovore na sva vaša pitanja vezana za trudnoću, sam početak poroda, rodilište i prve dane s vašom bebom. Sigurno imate puno pitanja. Kako će izgledati trudovi i kako ih prepoznati? Kako si pomoći kada porod krene kod kuće? Kako se nositi sa trudovima? Koje tehnike opuštanja i disanja koristiti i kako? Kada krenuti u rodilište i što nas sve u rodilištu očekuje? Saznajte što sve ponijeti u rodilište i kako komunicirati s bolničkim osobljem, te kako sami sebi možete pomoći. Kako vam partner može pomoći i koje su dobrobiti Doule na porodu. Kako si nakon poroda olakšati dojenje i vrijeme postpartuma, te kako tijelo i um vratiti u normalu nakon poroda.

Radionicu vodi:
Nutricionistica Vedrana Dučkić mag. nutr. Nu3vex – planovi prehrane i nutricionističko savjetovanje
https://www.nu3vex.com/izrada-plana-prehrane/prehrana-zene/trudnice/
https://www.nu3vex.com/izrada-plana-prehrane/prehrana-zene/dojilje/
i
Doula Sanja Bukač Štritof, mail: [email protected] , Facebook: Doula Sanja Bukač Štritof, kontakt: 098/782-801

Radionica traje 2,5 sata; 3 sata s pauzom, druženjem i kratkim osvježenjem (voće, sokovi, keksi i voda).

Radionica se održava 01.10.2018. od 17:30 do 20:30 sati na lokaciji Ulica Kralja Zvonimira 20 (Zvonimirova) u Zagrebu.

Cijena radionice je 150,00 kn + 50,00 kn uz prisustvo partnera.

Broj mjesta je ograničen stoga vas molimo da svoje mjesto osigurate do 26. rujna. 2018. putem mail adrese [email protected]
Ukoliko ste spriječeni doći molim vas da se javite i otkažete dolazak.
Plaćanje se vrši po dolasku na radionicu.

vedrana nutricionistica

Diplomski studij nutricionizma završila sam 2006. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekla širok spektar teoretskog i praktičnog znanja u području prehrambene tehnologije, kontrole kvalitete namirnica i prehrambenih proizvoda, biokemije, toksikologije, fiziologije, nutricionizma i općenito brige za ljudsko zdravlje.

Author

Vedrana Dučkić mag.nutr.

Diplomski studij nutricionizma završila sam 2006. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekla širok spektar teoretskog i praktičnog znanja u području prehrambene tehnologije, kontrole kvalitete namirnica i prehrambenih proizvoda, biokemije, toksikologije, fiziologije, nutricionizma i općenito brige za ljudsko zdravlje.

Comments are closed.
O savjetovalištu

Nu3vex je nutricionističko savjetovalište koje nudi profesionalan i individualan pristup u izradi i planiranju programa za optimizaciju prehrane, dijetoterapiju i sportsku prehranu.

Probajte jelovnike besplatno!

Tjedni izbor jelovnika direktno u tvoj inbox

  • Podaci služe isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit prema Pravilima privatnosti
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Otkaži sve kolačiće
Prihvati sve kolačiće
Nazovite nas