ikona nu3vex zito

Nutricionistički plan prehrane kod malignih bolesti

Izbor namirnica i način pripreme hrane od velike je važnosti u borbi protiv malignih bolesti

plan prehrane za mršavljenje

Dijetoterapija dijabetesa

Jelovnici i pomoć u planiranju obroka za vraćanje energije, imuniteta i teka

Prilagođen izbor namirnica vašem zdravstvenom stanju

Izbor namirnica i način pripreme hrane od velike je važnosti u borbi protiv malignih bolesti kako za prevenciju tako i prilikom liječenja. Malnutricija je čest klinički pokazatelj nastanka karcinoma većine organa, a bolest često prati gubitak apetita, mučnina, povraćanje i proljev. Tumor ima utjecaj na nutricijsko stanje. Kod većine bolesnika s malignim oboljenjima dolazi do pojave intolerancije glukoze i dolazi do smanjene proizvodnje energije. Pomoći ćemo vam u planiranju obroka koji će vam vratiti tek uz kombinaciju jela koja možete i želite konzumirati.

Prilagodit ćemo veličinu porcije apetitu i isplanirati više manjih, ali čestih obroka koji će pozitivno utjecati na oporavak

Napravit ćemo prilagodbu svih nutrijenata, prilagoditi veličinu porcije apetitu i isplanirati više manjih, čestih obroka koji će pozitivno uzjecati na oporavak. Izbor namirnica prilagodit ćemo vašem zdravstvenom stanju i pomoći vam da očuvate prehrambeni status uz što manji gubitak tjelesne mase, prevenciju nastanka anemije i katabolizma općenito.

Izrada plana prehrane uključuje:

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz svih prehrambenih skupina. Izrada i prilagodba tvojim prehrambenim navikama.

Planovi  i jelovnici izrađeni namirnicama iz ciljanih skupina. Prilagodba prehrambenim navikama za vegetarijanstvo, veganstvo, makrobiotiku.

Nutricionist Vedrana Dučkić mag. nutr.
SAVJETOVANJE U CENTRU I IZRADA PLANA

Uključeno nutricionističko stručno savjetovanje 60 min + mjerenje tijela + plan prehrane jelovnici

Cijena: 1350.- kn
ONLINE IZRADA PLANA I SAVJETOVANJE

Uključeno online nutricionističko stručno savjetovanje + plan prehrane jelovnici

Cijena: 1100.- kn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn