ikona nu3vex zito

Nu3vex (nutrivex) nutricionist

Brinemo o zdravlju obitelji, žene i muškarca, a postizanje željenog cilja naša je praksa

Nutricionističko savjetovanje

Orjentirani na postizanje mjerljivih rezultata nutricionističkim savjetovanjem i zdravom prehranom

Rad temeljimo na znanstvenim spoznajama iz područja nutricionizma

Nutricionističko savjetovalište Nu3vex (nutrivex) nudi profesionalan i individalan pristup u izradi planova za optimizaciju prehrane, regulaciju tjelesne mase, mršavljenje i debljanje te dijetalno liječenje, dijetoterapiju.

Brinemo o zdravlju žene i muškarca, a zadovoljstvo korisnika i postizanje željenog cilja naša su praksa. Podižemo razinu svijesti o važnosti pravilne prehrane kroz informiranje javnosti putem medija o zdravom načinu života. Rad temeljimo na znanstvenim spoznajama iz područja nutricionizma, a naglasak stavljamo na vaše zdravlje.

Naša misija je pomoći vam u organizaciji prehrane i pratiti vaš napredak do cilja uz stručan nadzor i edukaciju. Orjentirani smo na mjerljive rezultate, a kroz cjelovit pristup vodimo računa o vašim stvarnim zdravstvenim, energetskim i nutritivnim potrebama.

Voditeljica nutricionističkog savjetovališta Nu3vex Zagreb je nutricionist Vedrana Dučkić mag. nutr.

Kontakt podaci
Tel.: +385 98 594481 Email: info@nu3vex.com Radno vrijeme: Ponedjeljak – petak 08:00-20:00 sati Subota 08:00-14:00 sati, Nedjeljom i praznikom ne radimo. Molimo narudžbe najranije dan unaprijed “Nu3vex” – Savjetovanje o prehrani i nutricionizmu, Vrbani, Zagreb, vl. Vedrana Dučkić mag. nutr. Url: www.nu3vex.com MB: 97745782 IBAN: HR8724840081135027793
Copyright i Izjava o odricanju odgovornosti
Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, prepisivanje, umnožavanje i bilo kakva distribucija fotografija i tekstova na www.nu3vex.com u komercijalne svrhe bez pismene dozvole vlasnika “Nu3vex” obrt za savjetovanje, usluge i trgovinu. Disclaimer: podaci, tekstovi i slike na ovoj web stranici su informativnog karaktera te su moguća manja odstupanja. Jelovnici na ovim web stranicama služe kao primjeri te ih koristite na vlastitu odgovornost. Prije korištenja i uporabe prema svom cilju i zdravstvenom stanju konzultirajte se s nutricionistom.