nu3vex logo nutricionist zagreb
ikona nu3vex zito

Nutricionist Vedrana Vinšek mag. nutr.

Profesionalan pristup u izradi jelovnika za mršavljenje, debljanje, dijetoterapiju i sportsku prehranu.

Nutricionističko savjetovanje

Izrada jelovnika prema vašim potrebama.

Osobni nutricionist za ciljanu prehranu

Nutricionističko savjetovanje o prehrani, profesionalan i individualan pristup u izradi jelovnika za optimizaciju prehraneza dijetoterapijumršavljenje i sportsku prehranu.

Nu3vex nutricionist Zagreb

Voditeljica nutricionističkog savjetovališta Vedrana Vinšek mag. nutr.

Nutricionist Vedrana Vinšek

Pregled i izrada jelovnika prema vašim potrebama

“Na vašem putu prema boljem zdravlju, prevenciji bolesti, postizanju bolje forme i željenih rezultata bit ću vaš nutricionist i suputnik.

Diplomski studij nutricionizma završila sam 2006. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekla širok spektar teoretskog i praktičnog znanja u području prehrambene tehnologije, kontrole kvalitete namirnica i prehrambenih proizvoda, biokemije, toksikologije, fiziologije, nutricionizma i općenito brige za ljudsko zdravlje.

Svoj rad i pristup klijentu temeljim na višegodišnjem iskustvu, a u praksi sam orjentirana na postizanje mjerljivih rezultata. Individualnim pristupom planove prehrane prilagođavam potrebama sportaša, rekreativaca i općenito ljudi koji žele unaprijediti svoje zdravlje i formu. Ovisno o potrebama, osobnim zahtjevima kao i o zdravstvenom statusu dobiti ćete upute i savjete za postizanje boljeg zdravlja i željenih rezultata.

Čest sam gost u TV emisijama o zdravlju, a kao magistra nutricionizma i savjetnik u nutricionizmu podižem razinu svijesti o važnosti pravilne prehrane općenito. Nutricionističko savjetovalište djeluje u suradnji sa fitness centrima, osobnim trenerima, kineziolozima, kozmetolozima i medicinskim laboratorijem, s ciljem usvajanja i primjene osnovnih principa zdravog načina života i zdravih prehrambenih navika.”

Pokreni energiju i odličan osjećaj

1000+ klijenata. Individualan pristup.

Nataša B.
Klijentica
Read More
Za Nu3vex i Vedranu imam samo riječi hvale. Nakon mojih mnogobrojnih lutanja, Vedrana mi je pomogla da u zaista kratkom roku svoju prehranu dovedem u red, da izgubim prekomjernu tjelesnu težinu te da ujedno poboljšam svoje sportske rezultate.
Andjelka H.
Klijentica
Read More
Izuzetno profesionalan i posvećen pristup klijentu. Nisam mogla naići na boljeg suputnika od gđe. Dučkić i Nu3vex na mojem putu usvajanja zdravih prehrambenih navika.
Irena M.
Klijentica
Read More
Toplo preporučujem za sve što ikom treba povezano sa zdravom prehranom i zdravljem na koje se prehranom utječe općenito. Usto je i pristup gospođe Vedrane vrlo profesionalan, a istodobno i srdačan. Čista petica!
Matteo P.
Klijent
Read More
Jako zadovoljan jelovnicima i postignutim rezultatima. Također, sama nutricionistica je jako ljubazna i ugodna.
Martina Š.
Klijentica
Read More
Srdačno osoblje, brzo dogovaranje termina, detaljno posvećivanje klijentu... Preporučam svima.
Lea C.
Klijentica
Read More
Svake preporuke! Personaliziran pristup i ugodno okruženje samo su neke od kvaliteta. Jako sam zadovoljna rezultatima postignutim do sada.

Kako izgleda nutricionističko savjetovanje?

Nutricionist Zagreb Nu3vex kompetencije

Nutricionističko savjetovanje uključuje:

1. Postavljanje ciljeva

Prilikom dolaska na nutricionističko savjetovanje razgovarat ćemo o razlogu vašeg dolaska i upoznati vaše trenutne prehrambene navike, razgovarat ćemo o motivaciji i postavljanju željenog cilja s obzirom na postojeći prehrambeni status, zdravstveno stanje (postojanje kroničnih bolesti, uporabu lijekova ili suplemenata) i razinu tjelesne aktivnosti.

2. Dnevnik prehrane

Ispunit ćemo upitnik o dosadašnjim prehrambenim navikama kako bismo dobili uvid u vašu trenutnu organizaciju prehrane s obzirom na dnevne obveze i mogućnosti konzumacije.

Cilj optimizacije prehrane je jelovnike maksimalno prilagoditi vašim energetskim i nutritivnim potrebama te ćemo zajedno ispuniti tzv. dnevnik 24 satnog prisjećanja o unosu hrane ili 7 dnevni dnevnik prehrane te napravit njegovu detaljnu analizu kroz svaku skupinu namirnica.

Bilo da se radi o regulaciji tjelesne mase (mršavljenje i debljanje, teretana, fitness), dijetoterapijskom planu prehrane za poboljšanje zdravlja ili ciljanom planu prehrane: veganstvo, vegetarijanstvo, makrobiotika napravit ćemo listu namirnica koje će bit dio zdravih i uravnoteženih jelovnika.

3. Nutricionistički pregled

Antropometrijskom analizom sastava tijela, metodom bioimpedancije, utvrdit ćemo karakteristike i sastav vašeg tijela kako bismo precizno definirali optimalan dnevni unos energije s obzirom na željeni cilj. Metoda je jednostavna, brza i potpuno bezbolna.

Izmjerit ćemo vašu tjelesnu masu, tjelesnu visinu, obujme pojedinih dijelova tijela, postotak ukupne količine masti u organizmu, postotak vode u sastavu tijela, određujemo konstituciju i raspodjelu masti te dajemo ocjenu fizičkog stanja i stanja metabolizma s obzirom na dobivene izračune.

Postoji li potreba dogovorit ćemo i dodatnu laboratorijsku obrada u suradnji s poliklinikom Breyer.

4. Izrada jelovnika i plana prehrane

Pristupit ćemo izradi jelovnika na tjednoj ili mjesečnoj osnovi maksimalno prilagođenih svim vašim potrebama. Definirat ćemo vam dnevni raspored serviranja pojedinih jela kao i broj obroka u danu. Jelovnici će biti nutritivno i energetski uravnoteženi te jednostavni u primjeni čime ćemo pozitivno utjecati na vaše prehrambene navike.

5. Kontrola i praćenje napretka

Na mjesečnoj bazi pratit ćemo vaš napredak kroz nutricionistički kontrolni pregled i analizu sastava tijela, a ovisno o potrebama i postojećem rezultatu, izradit ćemo prilagodbu i nadopunu jelovnika.

Nutricionistički jelovnici izrađeni za Vas

Izrada nutricionističkih planova prehrane prema vašem cilju!

Probajte naše jelovnike besplatno!

Izbor jelovnika direktno u tvoj inbox

Nazovite nas

Online nutricionist

Namirnice prilagođene tebi. Opcija bez dolaska u centar! 100% do cilja online. Izrada jelovnika i upute nutricionista.

Jelovnici izrađeni prema vašim potrebama i prehrambenim navikama

arrow white
Šaljemo ti primjere besplatnih jelovnika!

Pokreni energiju i odličan osjećaj!

1000+ naših klijenata poboljšalo je zdravlje i fizički izgled. Probaj naše jelovnike!