Nutricionist Vedrana Dučkić mag.nutr.

Profesionalan pristup u izradi jelovnika za mršavljenje, debljanje, dijetoterapiju i sportsku prehranu.

zito prehrana

Nutricionističko savjetovanje

Izrada jelovnika prema vašim potrebama.

Osobni nutricionist

Nutricionističko savjetovanje o prehrani, profesionalan i individualan pristup u izradi planova za optimizaciju prehrane, za dijetoterapiju, mršavljenje i sportsku prehranu. Voditeljica nutricionističkog savjetovališta Nu3vex Zagreb je nutricionist Vedrana Dučkić mag.nutr.

“Na vašem putu prema boljem zdravlju, prevenciji bolesti, postizanju bolje forme i željenih rezultata bit ću vaš nutricionist i suputnik. Diplomski studij nutricionizma završila sam 2006. godine na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu i stekla širok spektar teoretskog i praktičnog znanja u području prehrambene tehnologije, kontrole kvalitete namirnica i prehrambenih proizvoda, biokemije, toksikologije, fiziologije, nutricionizma i općenito brige za ljudsko zdravlje.

Svoj rad i pristup klijentu temeljim na višegodišnjem iskustvu, a u praksi sam orjentirana na postizanje mjerljivih rezultata. Individualnim pristupom planove prehrane prilagođavam potrebama sportaša, rekreativaca i općenito ljudi koji žele unaprijediti svoje zdravlje i formu. Ovisno o potrebama, osobnim zahtjevima kao i o zdravstvenom statusu dobiti ćete upute i savjete za postizanje boljeg zdravlja i željenih rezultata.

Čest sam gost u TV emisijama o zdravlju, a kao magistra nutricionizma i savjetnik u nutricionizmu općenito. Nutricionističko savjetovalište djeluje u suradnji sa fitness centrima, osobnim trenerima, kineziolozima, kozmetolozima i medicinskim laboratorijem, s ciljem usvajanja i primjene osnovnih principa zdravog načina života i zdravih prehrambenih navika.”

Raznoliki jelovnici prema vašim potrebama

ikona mršavljenje

Planovi prehrane za žene

Jelovnici za mršavljenje, fitness, sport i obitelj

vaga

Planovi prehrane za muškarce

Jelovnici za mršavljenje, mišićnu masu, teretanu i sport

ikona srce

Dijetoterapija

Dijetalno liječenje kod bolesti i zdravstvenih stanja

ikona suplement

Nutricionistički pregled

Pregled nutricioniste i analiza sastava tijela

Nutricionist Zagreb Nu3vex kompetencije

Kako izgleda nutricionističko savjetovanje?

Prilikom dolaska na nutricionističko savjetovanje razgovarat ćemo o razlogu vašeg dolaska i upoznati vaše trenutne prehrambene navike, razgovarat ćemo o motivaciji i postavljanju željenog cilja s obzirom na postojeći prehrambeni status, zdravstveno stanje (postojanje kroničnih bolesti, uporabu lijekova ili suplemenata) i razinu tjelesne aktivnosti.

Ispunit ćemo upitnik o dosadašnjim prehrambenim navikama kako bismo dobili uvid u vašu trenutnu organizaciju prehrane s obzirom na dnevne obveze i mogućnosti konzumacije.

Cilj optimizacije prehrane je jelovnike maksimalno prilagoditi vašim energetskim i nutritivnim potrebama te ćemo zajedno ispuniti tzv. dnevnik 24 satnog prisjećanja o unosu hrane ili 7 dnevni dnevnik prehrane te napravit njegovu detaljnu analizu kroz svaku skupinu namirnica.

Bilo da se radi o regulaciji tjelesne mase (mršavljenje i debljanje, teretana, fitness), dijetoterapijskom planu prehrane za poboljšanje zdravlja ili ciljanom planu prehrane: veganstvo, vegetarijanstvo, makrobiotika napravit ćemo listu namirnica koje će bit dio zdravih i uravnoteženih jelovnika.

Antropometrijska mjerenja

Antropometrijskom analizom sastava tijela, metodom bioimpedancije, utvrdit ćemo karakteristike i sastav vašeg tijela kako bismo precizno definirali optimalan dnevni unos energije s obzirom na željeni cilj. Metoda je jednostavna, brza i potpuno bezbolna.

Izmjerit ćemo vašu tjelesnu masu, tjelesnu visinu, obujme pojedinih dijelova tijela, postotak ukupne količine masti u organizmu, postotak vode u sastavu tijela, određujemo konstituciju i raspodjelu masti te dajemo ocjenu fizičkog stanja i stanja metabolizma s obzirom na dobivene izračune.

Postoji li potreba dogovorit ćemo i dodatnu laboratorijsku obrada u suradnji s poliklinikom Breyer.

Izrada jelovnika i plana prehrane

Pristupit ćemo izradi jelovnika na tjednoj ili mjesečnoj osnovi maksimalno prilagođenih svim vašim potrebama. Definirat ćemo vam dnevni raspored serviranja pojedinih jela kao i broj obroka u danu. Jelovnici će biti nutritivno i energetski uravnoteženi te jednostavni u primjeni čime ćemo pozitivno utjecati na vaše prehrambene navike.

Kontrola i praćenje napretka

Na mjesečnoj bazi pratit ćemo vaš napredak kroz nutricionistički kontrolni pregled i analizu sastava tijela, a ovisno o potrebama i postojećem rezultatu, izradit ćemo prilagodbu i nadopunu jelovnika.

  • Podaci služe isključivo u svrhu odgovora na Vaš upit prema Pravilima privatnosti
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, analize posjeta i korištenja društvenih mreža. Uz daljnje korištenje, prihvaćate korištenje kolačića ili saznajte više.

Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti podatke u vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolirajte svoje osobne kolačiće ovdje ili putem postavki vašeg web preglednika.

Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Da biste koristili ovu web stranicu koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zbog razloga učinkovitosti koristimo Cloudflare kao CDN mrežu. Time se sprema kolačić "__cfduid" za primjenu sigurnosnih postavki na temelju svakog klijenta. Ovaj kolačić je strogo potreban za Cloudflareove sigurnosne značajke i ne može se isključiti.
  • __cfduid

Otkaži sve kolačiće
Prihvati sve kolačiće